DE
MAKE-OVER

Doel: Audrey was gewend aan warme haarkleuren. Deze keer koos ze voor een uitgesproken, koeler blond.

De hipste blogsters van het moment

Zij durfden de Smartbond kleuruitdaging aan!

Audrey Marshmaloo

Dare Devil

Audrey is een vat vol verrassingen. De ene dag kiest ze voor Parijs chic, de andere dag gaat ze liever trendy cool door het leven. Ze volgt haar instinct en doet waar ze zin in heeft, zonder daarbij naar anderen te luisteren. Een echte durfal die houdt van vrijheid!

«Ik ben een vrolijke dame. Ik hou van lachen en spring al eens graag in het onbekende. Jezelf blijven is belangrijk. Wat de mensen ook van je denken!»
Ik deel make-up tutorials en decoratietips op mijn Instagram- en YouTube-account. Verder geef ik ook graag persoonlijk advies aan mijn volgers. Door de jaren heen heb ik een echte community opgebouwd. Ik kan niet meer zonder hen, en zij ook niet meer zonder mij. We helpen elkaar door moeilijke momenten en samen staan we supersterk!”
@audmarshmaloo
«Ik hou van ijzig blond. Deze kleuring matcht met alle soorten maquillage, van heel naturelle make-up tot zelfs de glitter & glamour look.»
voor
na
«Deze verandering heb ik lang voorbereid en ik ben echt tevreden! Ik wou absoluut eens iets anders dan die warme tinten. Ik wou een wow-kapsel, en daarom koos ik voor ultrablond. Het is absoluut geslaagd!»
Fabrizio Castelano heeft Audrey gerestyled in zijn kapsalon Passage Bleu in Chapelle-Lez-Herlaimont.
«Dankzij Smartbond twijfelde ik niet langer en durfde ik gaan voor die ene haarkleur die ik al zolang wilde hebben, zonder daarbij mijn lokken te moeten beschadigen.»
Ik heb al heel wat verschillende kleurervaringen achter de rug, maar geen enkele keer verkreeg ik die koele tint waar ik al een tijdje van droomde. Mijn haren zijn bovendien zijdezacht en hebben een glanzende finish. Een indrukwekkende metamorfose die voor mij symbool staat voor vrijheid!

Ontdek

De andere Smartbond make-overs

TERUG