DE
MAKE-OVER

Doel: van blond naar peach met donkere roots. A dream come true!

De hipste blogsters van het moment

Zij durfden de Smartbond kleuruitdaging aan!

Elke Sockeel

Slight Rebel

Deze stoere en zelfzekere Antwerpse chic droomt van het kapsel van Jennifer Aniston en de killerlooks van Rihanna. Ze houdt niet van de platgetreden paden, en trekt liever zelf op ontdekking. De wijde wereld in! Een vrouw van de wereld die houdt van fashion, lifestyle en beauty.

«Mijn stijl is eerder edgy. Ik combineer wel trends, maar mix die met mijn eigen stijl. Er moet een hoek af zijn, anders is het niet interessant!»
Positieve vibes, daar draait het allemaal om. Reizen, gezond en goed eten, … dat maakt mijn leven waardevol. Positief zijn, en vol zelfvertrouwen in het leven staan, dat maakt een mens mooi. Ik wil dat iedereen zelfzekerheid uitstraalt! Maar neem jezelf nooit té serieus.
@elkesockeel
«Ik kies voor de peach ombre met donkere roots. Ik hou wel van dat zachte roze gecombineerd met die stoerdere, donkere tinten. Tikkeltje edgy, hoog seventies-gehalte. Perfecte combo!»
voor
na
«Ik ben echt in de wolken met mijn nieuwe kapsel. Het past perfect bij mijn persoonlijkheid: speels, rebels en allesbehalve alledaags.»
Elke werd gerestyled door Guigone Neyt in het kapsalon Nelson Hairteam te Gentbrugge.
«Nu ik het zelf uitgeprobeerd heb, zou ik niet meer zonder de Smartbond-producten kunnen. Het is zo makkelijk: gewoon een kleurtje kiezen dat bij je persoonlijkheid past en hop, je straalt.»
Ik was bang dat mijn haar droog en beschadigd zou zijn. Maar kijk, dat irritante gevoel van ontkleuren heb je bij de Smartbond behandeling niet. Mijn haar voelt zijdezacht aan, en het is precies weer zoals vroeger! Dit nieuwe product is een echte topper!

Ontdek

De andere Smartbond make-overs

TERUG