DE
MAKE-OVER

Doel: van donkerblond naar lichtere lokken. Met oog voor haar teint en persoonlijkheid.

De hipste blogsters van het moment

Zij durfden de Smartbond kleuruitdaging aan!

Gaëlle VP

Endless Elegance

Gaëlle, een elegante Brusselse jongedame, weet wat ze wil. Het overgrote deel van haar tijd spendeert ze op Instagram waar ze haar hippe en chique dagelijkse leven deelt met haar duizenden volgers. Haar inspirerende foto's tonen ons wie ze is en waar ze voor staat.

«Mijn hele leven deel ik graag op Instagram. Straalt het puurheid en elegantie uit? Dan ben ik fan! Kijk maar naar mijn posts op Instagram.»
Ik hou van reizen. Mijn favoriete hashtag is niet zomaar #placetobe. Ik plaats ze bij mijn foto's zodra ik nieuwe plaatsjes ontdek, veraf of juist heel dichtbij. Daarnaast ben ik ook een echte foodie. Soms doe ik mijn volgers watertanden met gezonde en verfijnde foodstagrams. Zorg dragen voor jezelf is voor mij superbelangrijk. Net zoals vrijgevig zijn en een warm hart hebben.
@gaelle_vp
«Vandaag kies ik voor een naturelle en goudkleurige coupe. Daardoor zal mijn gezicht opfleuren.»
voor
na
«Ik ben verliefd op mijn nieuwe haarkleur. Mijn haar is zacht en verzorgd. Het straalt meer dan ooit tevoren!»
Alain Denis heeft Gaëlle gerestyled in zijn salon Royal la Rasante te Brussel.
«Nu ik het zelf getest heb in een salon van L'Oréal Professionel, raad ik alle vrouwen aan om te kiezen voor de Smartbond service. Twijfelen is niet langer nodig!»
Jarenlang ben ik niet naar de kapper durven gaan voor een haarkleuring, ik was bang om mijn haren te beschadigen. Smartbond heeft me nu wel overtuigd! Af en toe zal ik mijn haar de kleuring geven die het nodig heeft. Het staat me!

Ontdek

De andere Smartbond make-overs

TERUG