DE
MAKE-OVER

Doel: Donkerrood, grijs, of lichtroze? Met Smartbond kan het allemaal!

De hipste blogsters van het moment

Zij durfden de Smartbond kleuruitdaging aan!

Monica Harmony, Cindy Van Dyck & Anouk Lannoo

#BeautyFriendsForever

Deze drie Antwerpse meiden vertoeven graag in elkaars gezelschap. Ze delen graag beautytips- en tricks met elkaar en op hun blog. Ook voor stijladvies kan je bij hen terecht. Ze zeggen waar het op staat, en nemen geen blad voor de mond. That's what friends are for, toch?

Monica Harmony      
Cindy Van Dyck      
Anouk Lannoo      
«Jezelf durven zijn is tegenwoordig enorm belangrijk. Zo spring je er onmiddellijk uit. Durf te experimenteren!»
«Ik hou van onze Belgische mode, van dansen én van Netflix. Daarnaast moet het allemaal niet te braaf zijn. YOLO!»
Cupcakes, donuts, smoothies, … Het is duidelijk, wij houden van lekker eten. Naast foodlovers, zijn we ook echte fashion- en make-uplovers. We delen graag de nieuwste trends met onze volgers. Of tippen al eens een leuk brunchadresje of een hippe hotspot op onze blog. Want wat is er leuker dan een middagje bijkletsen en genieten met vriendinnen?
«Mijn weekends spendeer ik het liefst met vriendinnen. Uren babbelen, brunchen, in het park liggen, dansen … En als het even kan in Barcelona, mijn favoriete stad. Puur genieten!»
@anouklannoo @monica_harmony @cindyvandyck
«Mijn coupe mag wat karaktervoller zijn, maar op een subtiele manier. Daarom gaan we vandaag voor donkerrode highlights.»
voor
na
«Mijn haar ziet er lekker naturel uit, en het voelt nog eens gezond aan ook. Mission accomplished!»
«Ik kies voor de grijze haartrend. Grijs haar is nog steeds hot. Ik hoop vooral dat het deze keer wel lukt, en niet opnieuw blauw uitslaat.»
voor
na
«Ik kies voor de grijze haartrend. Grijs haar is nog steeds hot. Ik hoop vooral dat het deze keer wel lukt, en niet opnieuw blauw uitslaat.»
«Vandaag ga ik voor pastelpaars. Dit heeft iets heel fashionable. Tegelijk is het ook wel een grote verandering. Ik ben benieuwd of het mij zal staan.»
voor
na
«Mijn haar is echt gezond! Dankzij Smartbond ga ik nu wel wat meer van kleur wisselen. Alle kleuren van de regenboog? Waarom niet!»
Anouk, Cindy & Monica werden gerestyled door Cindy Van Diesen in Academy 314 te Antwerpen.
«We zijn alle drie dolenthousiast over het eindresultaat. Met dit product is alles mogelijk. Echt iets voor de waaghals in ons! We weten zelfs al welk kleurtje we de volgende keer zullen kiezen: dat van elkaar!»
We wilden graag een pittig kapsel. Dankzij Smartbond zien we er uniek en cooler uit dan ooit. Daarnaast beschermt het je haar, en ziet het er weer gezond uit. We kennen nog wel wat mensen die hier ook wild van zullen zijn!

Ontdek

De andere Smartbond make-overs

TERUG