DE
MAKE-OVER

Doel: van donkerblond naar warm platinablond. Een frisse coupe die bij haar persoonlijkheid past!

De hipste blogsters van het moment

Zij durfden de Smartbond kleuruitdaging aan!

Julie Van Den Berg

Joyful Girl

Deze gekke en vrolijke Antwerpse meid ziet er graag goed uit. Ze experimenteert volop met make-up, outfits en hairdos, zolang het maar kleurrijk, zonnig en fris is. De zomer is niet voor niets haar favoriete seizoen. Ontdek de unieke levensstijl van Julie op Instagram en via haar YouTube-kanaal.

«k doe al graag eens iets zots en al zeker als het op make-up of kledij aankomt. Ik streef ernaar om uniek te zijn, en om mezelf telkens opnieuw uit te vinden.»
Ik hou ervan een inspiratiebron te zijn. Daarom deel ik graag mijn make-up en beautytutorials via mijn YouTube-kanaal. Ik vind dat iedereen een eigen stijl moet hebben. Ga ervoor en durf! Daarnaast ben ik niet echt sportief, en ben ik altijd in voor een heerlijk bakje frietjes. Ik ben tevreden met wie ik ben. Probeer het ook eens!”
@julieevandenberg
«Vandaag kies ik voor platinablond, met een warme ondertoon. Een fris kapsel dat perfect past bij mijn persoonlijke stijl.»
voor
na
«Wow, ik ben ongelooflijk tevreden met het resultaat. Mijn haar ziet er weer gezond uit en het voelt zo zacht aan. En wat een naturelle kleur. Een aangename verrassing!”»
Julie werd gerestyled door Guigone Neyt in het kapsalon Nelson Hairteam te Gentbrugge.
«Nu ik het product zelf uitgetest heb, zou ik het onmiddellijk aan al mijn vriendinnen aanraden. Zij houden van experimenteren. Met Smartbond kun je dit doen zonder voor onaangename verrassingen te komen staan.»
Smartbond is echt een vernieuwend product. Vroeger was mijn haar na het kleuren ruwer, en had ik meer last van gespleten haarpunten. Met Smartbond is dat helemaal anders. Het is veel gezonder dan andere kleurproducten, en je hebt snel een fantastisch resultaat!

Ontdek

De andere Smartbond make-overs

TERUG